DUHOVI ISMAILA

Od 14. do 20. decembra u 19:30 časova

SADRŽAJ FILMA:

Priča prati udovca koji je reditelj po zanimanju, koji je usred snimanja filma o atipičnom diplomati inspirisanim njegovim bratom. Iako je uz Sylviu započeo novi život, još uvijek pati za bivšom ljubavi Charlotte, koja je preminula prije 20 godina.

Onda, Charlotte se vraća iz mrtvih, a Sylvia bježi.

IZVORNO IME: ISMAEL’S GHOSTS (AKA LES FANTOMES D’ISMAEL)
REŽIJA: Arnaud Desplechin
ULOGE: Mathieu Amalric, Marion Cotillard, Charlotte Gainsbourgh, Louis Garrel, Alba Rohrwacher, Jacques Nolot
ŽANR:  Drama, romansa, triler
TRAJANjE: 1h 54min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

RATOVI ZVIJEZDA: POSLEDNJI DŽEDAJI

Od 14. do 20. decembra u 20:00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.

U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

IZVORNO IME: Star Wars: The Last Jedi
REŽIJA: Rian Johnson
ULOGE: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac…
ŽANR:  SF, akcija, avantura
TRAJANjE: 2h 30min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

JOŠ 24 SATA ŽIVOTA

Od 14. do 20. decembra u 18:00 i 20:10 časova

SADRŽAJ FILMA:

Trevis Konrad (Itan Hok) je bivši elitni vojnik, uništen tragedijom koja mu se dogodila.

Smrt supruge i sina na njega ostavlja neizbrisiv trag, kada se u teškom trenutku iznenada pojavljuje njegov stari prijatelj iz vojske, Džim Morou (Pol Anderson). Predlog koji mu je iznet, Konrad ne može da odbije. Morou sada radi za veoma moćnog čoveka, koji se bavi tajnim vojnim preduzetništvom, Reda Mauntina, koji Konradu nudi veoma opasan ali i veoma unosan zadatak, da bude plaćeni ubica. Trevis prihvata, ali ceo njegov život okrenuće se u potpuno pogrešnom smeru kada ga pogađa smrtonosni hitac veoma uspešne Interpolove agentkinje Lin Biset (Ksu Kuin). U trenutku kada oseća da je njegov život završen, Trevis Konrad se budi u operacionoj sali. Telo mu oživljava, zahvaljujući ekstremnom medicinskom poduhvatu i on dobija još 24 sata života.

IZVORNO IME: 24 Hours to Live
REŽIJA: Brian Smarz
ULOGE: Ethan Hawke, Paul Anderson, Liam Cunningham…
ŽANR:  Triler
TRAJANjE: 1h 33min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

FERDINAND (SINHRONIZOVANO)

Od 21. do 27. decembra u 18:00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Od reditelja Karlosa Sandane, koji nam je doneo omiljene svetske hitove Rio i Ledeno doba, stiže Ferdinand, film o velikom biku sa još većim srcem.

Nakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

IZVORNO IME: Ferdinand
REŽIJA: Carlos Saldanha
ULOGE: Sinhronizovano
ŽANR:   Animacija, komedija, porodični
TRAJANjE: 1h 30min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA 3

Od 21. do 27. decembra u 20:00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Pošto su završile koledž i našle se u stvarnom svetu gde pesma nije sve, Bele se vraćaju u filmu PITCH PERFECT 3 – NA PUTU DO ZVEZDA, sledećem nastavku voljene franšize koja je zaradila više 400 miliona dolara na svetskim blagajnama.

Pobedivši na Svetskom prvenstvu, Bele se suočavaju sa stvarnošću, otktivši da ne postoji posao u kome mogu da zarađuju novac „praveći muziku ustima“. Ali kad dobiju šansu da se ponovo ujedine na USO turneji, ova grupa zanosnih štreberki će se opet naći da stvaraju fantastičnu muziku, ali i reše neke velike nedoumice, po poslednji put. Ana Kendrik i Rebel Vilson predvode povratničku ekipu glumaca u filmu „Pitch Perfect 3 – Na putu do zvezda“, nastavku blokbaster hita iz 2015. koji je imao najbolje otvaranje igranog mjuzikla svih vremena. Željno očekivani nastavak predvode producenti ovog serijala, Pol Bruks iz Gold Circle Entertainment i Maks Hendlman i Elizabet Benks iz Brownstone Productions. Film će režirati Triš Si („Uhvati ritam 5“).

IZVORNO IME: Pitch Perfect 3
REŽIJA: Trish Sie
ULOGE:  Anna Kendrick, Ruby Rose, Hailee Steinfeld…
ŽANR:  Komedija
TRAJANjE: 1h 38min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

DŽUMANDŽI: DOBRODOŠLI U DŽUNGLU

Od 28. decembra do 03. januara u 20:00 časova

SADRŽAJ FILMA:

Četvoro srednjoškolaca otkrivaju staru video igru za koju nikad ranije nisu čuli.

Od tog trenutka biće uvučeni u zabavan svet džungle i postati avatari prema sopstvenom izboru: Spenser će tako postati štreberski istraživač, sportista Fridž će postati pravi Ajnštajn, popularna devojka Betani će se pretvoriti u sredovečnog profesora, a krhka Marta postaće neustrašiva ratnica. Međutim, zabava će se uskoro pretvoriti u nešto drugo, kada otkriju da se Džumandži ne igra – već preživljava.

IZVORNO IME: Jumanji: Welcome to the Jungle
REŽIJA: Jake Kasdan
ULOGE:  Dwayne Johnson, Jack Black, Kevin Hart…
ŽANR:  Akcija, avantura, komedija
TRAJANjE: 1h 45min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB