BABY DRIVER

Od 24. do 30. avgusta u 17:50 i 20:10 časova

baby-driver
RITAM JE SVE ŠTO TI TREBA

SADRŽAJ FILMA:

Mladi i talentovani vozač automobila koji služe za bijeg nakon pljačke (Ansel Elgort) oslanja se na ritam muzike koju non-stop sluša kako bi bio najbolji u onome što radi. Međutim, kada upozna djevojku svojih snova (Lily James), Baby u novom poznanstvu vidi priliku za bijeg od kriminala. Ipak, nakon što ga mafijaš (Kevin Spacey) prisili da radi za njega, Baby se mora suočiti sa stvarnošću – pljačkom unaprijed osuđenom na propast koja će zaprijetiti njegovom životu, ljubavi i slobodi.

IZVORNO IME: Baby Driver
REŽIJA:  Edgar Wright
ULOGE: Ansel Elgort, Kevin Spacey, Jamie Foxx…
ŽANR: Akcija, kriminalistički
TRAJANjE: 1h 53min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

ATOMSKA PLAVUŠA

Od 24. do 30. avgusta u 17:55 i 20:10 časova

atomic-blonde

SADRŽAJ FILMA:

Dobitnica nagrade Oskar® Charlize Theron je nemilosrdna atomska plavuša koja će vas ostaviti bez daha! Reditelj David Leitch poznat po hitu “John Wick”, ovog puta ratobornu glavnu ulogu u svom novom filmu je prepustio ženi, i to oskarovki Charlize Theron.

Radi se o špijunskom trileru u kojem Theron igra ulogu Lorraine Broughton, špijunke MI6-a koja je poslata u Berlin kako bi razotkrila špijunski lanac odgovoran za smrt jednog tajnog agenta, koji joj čini se i nije tako nepoznat. Scenario filma potpisuje Kurt Johnstad i to kao adaptaciju romana “The Coldest City” Antonyja Johnstona. Uz Charlize Theron, u filmu se pojavljuju: John Goodman, James McAvoy, Sofia Boutella i Toby Jones.

IZVORNO IME: Atomic Blonde
REŽIJA: David Leitch
ULOGE: Charlize Theron, James McAvoy, Sofia Boutella…
ŽANR: Akcija, misterija, triler
TRAJANjE: 1h 55min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

MAFIJAŠKI TJELOHRANITELJ

Od 31. avgusta do 06. septembra u 17:45 i 20:00 časova

hitsman-bodyguard

NE ISPUŠTAJ GA IZ VIDA

SADRŽAJ FILMA:

Genijalna akciona komedija u kojoj glavne uloge imaju Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds. Jackson je najtraženiji plaćeni ubica na svijetu, a vrhunski agent (Reynolds) ima zadatak da ga štiti. Ništa naravno ne krene po planu. Jackson je naime njegov zakleti neprijatelj. Njih dvojica godinama su se gledali preko nišana, a sada moraju biti nerazdvojni. Kad se spoje, započinje nevjerovatna jurnjava automobilima, bizarne brodske eskapade i susret s nemilosrdnim krvožednim istočnoevropskim diktatorom (Oldman).

IZVORNO IME: The Hitmans Bodyguard
REŽIJA: Patrick Hughes
ULOGE: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek…
ŽANR: Akcija, komedija
TRAJANjE: 1h 58min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

BARRY SEAL-AMERIČKI ORGINAL

Od 31. avgusta do 06. septembra u 17:55 i 20:10 časova

tom_cruise_american_made

SADRŽAJ FILMA:

U filmu „Beri Sil – Američki original“, Tom Kruz ponovo sarađuje s rediteljem filma „Na rubu vremena“, Dagom Limanom (Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit), u ovoj internacionalnoj vratolomiji zasnovanoj na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

IZVORNO IME: American Made
REŽIJA: Doug Liman
ULOGE: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright…
ŽANR:  Kriminalistički, triler
TRAJANjE: 1h 55min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB