SREĆAN DAN SMRTI

Od 26. oktobra do 01. novebra u 18:00 i 20:10 časova

OD PRODUCENTA FILMOVA BJEŽI I POSJETA

SADRŽAJ FILMA:

Studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice.

Producentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

IZVORNO IME: Happy Death Day
REŽIJA: Christopher Landon
ULOGE:  Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine…
ŽANR: Horor, misterija, triler
TRAJANjE: 1h 36min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB

THOR: RAGNAROK 3D

Od 26. oktobra do 01. novebra u 20:00 časova

SVJETSKA PREMIJERA

SADRŽAJ FILMA:

U Marvelovom filmu „Tor – Ragnarok“, Tor je zarobljen s druge strane svemira bez svog moćnog malja i nalazi se u trci s vremenom da se vrati u Asgard i zaustavi Ragnarok – uništenje njegove domovine i kraj asgardijanske civilizacije – od strane svemoćne nove pretnje, nemilosrdne Hele.

Ali prvo mora da preživi gladijatorsko takmičenje koje će ga suočiti s bivšim saveznikom i kolegom Osvetnikom – neverovatnim Hulkom. „Tor – Ragnarok“ gromoglasno stiže u bioskope 26. oktobra.

IZVORNO IME:  Thor: Ragnarok
REŽIJA: Taika Waititi
ULOGE:  Chris Hemsworth, Tom Hiddleston, Cate Blanchett, Idris Elba…
ŽANR: Akcija, avantura, SF
TRAJANjE: -h –min
CIJENACIJENOVNIK USLUGA

IMDB